"Πίστευα ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε"

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έμαθαν από τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην Πάτρα.
"Πίστευα ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε"

Ο Χανιώτης σέντερ ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο της ομάδας που τους βοήθησε να φτάσουν στην ανατροπή:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Είχαμε πρόβλημα στο να κερδίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε ομάδες που περιμένουν μία ολόκληρη εβδομάδα για ένα ματς, ενώ εμείς ερχόμαστε από ταξίδια ή ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα σήμερα και ότι μπορούμε να συνεργαστούμε σωστά σε άμυνα και επίθεση. Χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ ώστε να πάμε στις βολές στο τέλος και να έχουμε εύκολους πόντους. Πήραμε το μάθημα μας στην άμυνα και πήραμε κάποια ριμπάουντ που χάναμε σε όλο το ματς. Καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη στις λεπτομέρειες, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Προμηθέας, ο οποίος θεωρώ ότι θα διεκδικήσει μία υψηλή θέση. Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο σημείο όπου ξεκινήσαμε την ανατροπή, καθώς μας έδωσαν δύναμη»

Για το αν θεωρεί ότι χρώσταγε η τύχη μία νίκη εκτός έδρας: «Όχι, είναι θέμα εμπειρίας. Είχαμε χάσει δύο ματς, ξέρουμε όλοι τα λάθη μας, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε και ευτυχώς σήμερα το κάναμε και πήραμε τη νίκη. Δε νομίζω ότι είναι θέμα τύχης, απλά είναι θέμα θέλησης και καθαρά τεχνικά διορθώσαμε τα λάθη που μας οδηγούσαν στις ήττες μέχρι τώρα.

Για το αν φοβήθηκε όταν ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10 πόντους: «Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα. Ήταν ένα σενάριο που είχα ξαναδεί. Απλά πίστευα ότι αυτή τη φορά μπορούμε όλοι μαζί να το γυρίσουμε, όπως και έγινε»

Διαβάστε ακόμη...