«Πρέπει να παίζουμε όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ»

O Nenad Miljenovic μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Κύμη τόνισε ότι αντί να βελτιώσει η ομάδα την άμυνα της, όπως ειπώθηκε στο ημίχρονο, έγινε χειρότερη και έτσι χάθηκε το παιχνίδι.
«Πρέπει να παίζουμε όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ»

Ο Σέρβος τόνισε ότι ελπίζει αυτός και οι συμπαίκτες του να πήραν το μάθημα τους και να αρχίσουν να παίζουν όπως αξίζει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στον τομέα της επίθεσης, αλλά οι 40 πόντοι που είχαμε δεχτεί ήταν πολλοί και στο ημίχρονο είπαμε να βελτιώσουμε την άμυνα μας στη συνέχεια. Δυστυχώς κάναμε το αντίθετο, τους αφήσαμε να τρέξουν και τους δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Η Κύμη έχει παίκτες με πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά και εφόσον πήραν το μομέντουμ, απέκτησαν αυτοπεποίθηση, πίστεψαν ότι μπορούν να κερδίσουν μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και το πέτυχαν. Ήταν η τρίτη φορά που μας συνέβη κάτι τέτοιο. Ελπίζω να πήραμε ένα μάθημα και να αρχίζουμε να παίζουμε όπως αξίζει σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να επιλέξει τον ΠΑΟΚ και για την καλή του εμφάνιση: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ, επειδή πιστεύω ότι είναι το καλύτερο μέρος για μένα για να μπορέσω να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος. Η δική μου δουλειά, αλλά και των συμπαικτών μου είναι να κερδίζουμε αγώνες. Αν το κάνουμε, τότε οι καριέρες μας θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και όταν χάνουμε κανένας δεν θα πρέπει να ενδιαφέρεται για το αν παίζουμε καλά».

Διαβάστε ακόμη...