Προπόνηση και αποστολή για Χαλκίδα…

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε η σημερινή μέρα για τους παίκτες, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Κύμη Sea Jets.
Προπόνηση και αποστολή για Χαλκίδα…

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση τακτικής η οποία ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή όλων των παικτών.

Zanis Peiners και Brandon Taylor συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας, με τον Λετονό να βγάζει όλη την προπόνηση για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, με εξαίρεση τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Νίκο Καμάρα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Κύμη Sea Jets, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 5μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανίθου για την 9η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία αναχωρεί το μεσημέρι οδικώς για την Χαλκίδα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Βασίλης Παπαδόπουλος, Darryl Bryant, Zanis Peiners και Keith Clanton.

Διαβάστε ακόμη...