Να επιστρέψει στις νίκες...

Για την 7η αγωνιστική της Basket League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με αεκ και Neptunas...
Να επιστρέψει στις νίκες...

Το παιχνίδι -μετά την αλλαγή ώρας που αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ- θα ξεκινήσει στις 19:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος δεν θα έχει στην 12άδα τους Βαγγέλη Μαργαρίτη (οίδημα στο γόνατο) και Zanis Peiners (διάταση στον δικέφαλο), ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:  Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Νίκος Καμάρας, Βασίλης Παπαδόπουλος, Darryl Bryant και Keith Clanton.

Απουσίες όμως έχουν και οι γηπεδούχοι, καθώς δεν θα αγωνιστούν ο Μακμίλαν και ο Καλογιαννίδης, ενώ ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του για 2η συνεχόμενη χρονιά, έναν παλιό του παίκτη, τον Νίκο Καλλέ, που αγωνίζεται στα Τρίκαλα από το 2015. 

Ο ΠΑΟΚ με 10 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας 4 νίκες και 2 ήττες, ενώ οι γηπεδούχοι με 7, ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με Απόλλων Πατρών και Κόροιβο! Έχουν μόλις μία νίκη στα 6 παιχνίδια που έπαιξαν (κέρδισαν τον Απόλλωνα 65-60 τη 2η αγωνιστική) και δείχνουν αδύναμοι εκτός έδρας, έχοντας γνωρίσει κάποιες βαριές ήττες ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η ανάγκη όμως για βαθμολογική συγκομιδή, τους κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους, καθώς γνωρίζουν από νωρίς πως η παραμονή τους στην Basket League, θα είναι δύσκολη αν δεν κερδίσουν παιχνίδια στο σπίτι τους!

Στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στη θεσσαλική πόλη την περίοδο 2013-2014, τα Τρίκαλα επικράτησαν με 87-76, όμως τις επόμενες δύο σεζόν ο ΠΑΟΚ έφυγε με νίκες. Νίκησε με 81-79 την περίοδο 2014-2015 και πέρυσι με 88-79.

Για τους αριθμολάγνους το σημερινό παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος θα γίνει ο δεύτερος τεχνικός με τα περισσότερα παιχνίδια (για κανονική περίοδο και πλέι οφ) καθώς θα κοουτσάρει για 448η φορά στην Basket League. Θα ξεπεράσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον οποίο μοιραζόταν τη δεύτερη θέση με 447 αγώνες. Επίσης με νίκη του ΠΑΟΚ θα γίνει μόλις ο δεύτερος προπονητής στη ιστορία της λίγκας που θα συμπληρώσει 250 νίκες!

Διαβάστε ακόμη...