Στο Μαρούσι για τη νίκη

Σήμερα το απόγευμα και μάλιστα νωρίς, στις 16:00 συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μαρούσι.
Στο Μαρούσι για τη νίκη
Σήμερα το απόγευμα και μάλιστα νωρίς, στις 16:00 συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μαρούσι, σε ένα ματς που δε θα μεταδώσει ζωντανά η ΕΤ1 λόγω της απεργίας των ΑΡΔ.

Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα της χρονιάς φαινόταν να έχουν  πολύ μεγάλα προβλήματα, με παίκτες να αποχωρούν πριν καλά καλά φορέσουν την φανέλα της ομάδας όπως ο γνωστός μας για το πέρασμα του από την ομάδα μας Ντιαρά.

Το Μαρούσι που πέρσι θυμίζιουμε ότι έκανε εξαιρετική χρονιά, θέλει και φέτος να συνεχίσει με καλές εμφανίσεις. Αν και το ξεκίνημα της ομάδας των Αθηνών ήταν απλά τραγικό,  δείχνει στα τελευταία παιχνίδια να ξυπνάει.

Η ομάδα μας από την άλλη συνεχίζει ένα σερί καλών εμφανίσεων. Με εξαιρετική απόδοση και συγκεκριμένο πλάνο στο παρκέ, ο ΠΑΟΚ θέλει να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα όσο το δυνατόν περισσότερο και να κάνει μια χρονιά καλύτερη από την περσινή. Οι τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις  έχουν δώσει την δυνατότητα σε όλους μας  να ονειρευόμαστε  πρόκριση στους ομίλους του Eurocup, αλλά και κατάκτηση μιας εκ των 4 πρώτων θέσεων του Ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα  θέλει να κατακτήσει ένα πολύ σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα σήμερα, σε μια έδρα που θα δυσκολέψει αρκετές από τις ομάδες της Α1.

Προβλήματα σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Εστουντιάντες, δεν υπάρχουν και αντίθετα η ομάδα έχει ένα σημαντικό παράγοντα υπέρ της που δεν είναι άλλος από την ψυχολογία.

Δηλώσεις για το παιχνίδι έκαναν ο προπονητής μας Σούλης Μαρκόπουλος αλλά και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, που είπαν...

Μαρκόπουλος : «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα, έχουμε τον καθοριστικό αγώνα στο Τρεβίζο την επόμενη Τρίτη, αλλά αυτή την στιγμή το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος με το Μαρούσι. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μετά την προσθήκη και του Μπάγκαριτς έχει γίνει περισσότερο δυνατό και κοντά στο καλάθι, ενώ έχει δύναμη και από μακριά. Τα τελευταία τους αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι μία ομάδα σε ανοδική πορεία και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα, για να παίξουμε καλό μπάσκετ και να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, δηλαδή τη νίκη».

Παπαδόπουλος : «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Μαρούσι, το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε και για τον αγώνα μας με την Μπενετόν, για κάποια πράγματα που πάνω κάτω θα είναι τα ίδια και για τα δύο παιχνίδια, γιατί τηρουμένων των αναλογιών υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά και για τις δύο ομάδες, αλλά και το πως θα παίξουμε κι εμείς. Το μυαλό ωστόσο αυτή την στιγμή είναι μόνο στο παιχνίδι με το Μαρούσι, γιατί είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας για την πορεία μας στο πρωτάθλημα και την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Το Μαρούσι αν και ξεκίνησε αργά έχει βρει έναν καλό ρυθμό, έχει αντεπεξέλθει αρκετά γρήγορα και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη και να παίξουμε πολύ καλά, ιδιαίτερα στην άμυνα».

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ‘ ΟΛΑ . . .

Με τιμή, Roume

Διαβάστε ακόμη...