Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει από το ... "Παλατάκι"

Ξανά Σαββατοκύριακο και όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι και πάλι στις επάλξεις μιας  και έχουμε μπροστά μας ένα Σάββατο γεμάτο εντός έδρας ΠΑΟΚ.
Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει από το ... "Παλατάκι"
Ξανά Σαββατοκύριακο και όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι και πάλι στις επάλξεις. Αύριο Σάββατο θα έχουμε την δυνατότητα και τη χαρά, να τρέχουμε για προλάβουμε να δούμε μπάσκετ και ποδόσφαιρο σε ένα Σάββατο γεμάτο εντός έδρας ΠΑΟΚ.
Η ομάδα συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις σε μια σειρά 5 αγώνων και φαίνεται πως έχει πείσει για το πάθος και την αποφασιστικότητα και τον πλέον αναποφάσιστο. Οι παίκτες μπαίνουν στο παρκέ με μοναδική σκέψη τη νίκη, την οποία διεκδικούν ως το τέλος, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

To απόγευμα του Σαββάτου λοιπόν στις 4:30 ο "Δικέφαλος" υποδέχεται τον Πανελλήνιο στην Paok Sports Arena, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί  τηλεοπτικά από το Novasport3 και θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio από όπου μπορείτε να το ακούσετε  κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μετράει στα τελευταία 5 παιχνίδια,  4 νίκες και 1 ήττα (δύσκολη απέναντι στον οσφπ στην Αθήνα ), μα το βασικότερο είναι πως το αγωνιστικό της πρόσωπο βελτιώνεται από αγώνα σε  αγώνα όλο και περισσότερο.

Η ομάδα μετά τη νίκη την Τρίτη στη Γαλλία απέκτησε το δικαίωμα να ονειρεύεται και την πρόκριση από τους ομίλους του Eurocup. Τώρα σειρά έχει ο Πανελλήνιος, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στις πρώτες 5 ομάδες της βαθμολογίας και αποτελεί ένα αξιόμαχο σύνολο. Καλή ομάδα ο Πανελλήνιος αλλά αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως στα τελευταία παιχνίδια, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. Στα πολύ σημαντικά είναι και το ότι φαίνεται να σβήνονται οι ψίθυροι για αντικατάσταση του Γκρέι αφού οι τελευταίες καλές εμφανίσεις του έχουν ανεβάσει και το ηθικό του ίδιου, αλλά και έχει λύσει τα χέρια του προπονητή.

Το μόνο που μένει είναι να δώσουμε το παρόν και εμείς, οι οπαδοί, να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα, να πορώσουμε τους παίκτες και να διευκολύνουμε την πορεία της ομάδας προς τη νίκη. Γι αυτό ας ξεκινήσουμε το ΠΑΟΚτσήδικο Σαββατοκύριακό μας από το ΠΑΛΑΤΑΚΙ.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ . . . .

Με τιμή, Roume

Διαβάστε ακόμη...