Μαρκόπουλος: «Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα του ΣΕΦ παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.
Μαρκόπουλος: «Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας:

«Είναι πολύ άσχημο να παίζουν δύο ομάδες σε άδειο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να παίξει έτσι. Δεν το ευχαριστιέται κανείς. Ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα εξάλεπτο καθάρισε το παιχνίδι. Πήρε μεγάλη διαφορά και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Κάναμε μία προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να επιστρέψεις».

Για την απόδοση του Μάρσαλ: «Ο Μάρσαλ είναι ένας καλό παίκτης και παίζει πολύ καλά. Έχουμε λίγες επιλογές στο ρόστερ και ο ίδιος παίρνει πολλές ευκαιρίες και αισθάνεται άνετα».

Για το επίπεδο δυναμικότητας του πρωταθλήματος: «Αν βγουν οι δύο ομάδες από το πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό οι υπόλοιπες ομάδες είναι περίπου στο ίδιο στυλ. Ακόμα και με μέτριες εμφανίσεις οι δύο μεγάλοι κερδίζουν».

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης μίλησε από πλευράς παικτών και είπε: «Είχαμε ένα κακό εξάλεπτο στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να επιστρέψουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Η ζωή συνεχίζεται και πλέον κοιτάμε το ματς με την Ροάν».

Διαβάστε ακόμη...