«Βιντεο-ανάλυση» και τo πρόγραμμα της Τρίτης

Με αρκετή ώρα μπροστά στο βίντεο και χωρίς προπόνηση ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά τον αγώνα στην Αμαλιάδα, αλλά και ενόψει του ταξιδιού στην Ισπανία και του αγώνα της Τετάρτης με την Βαλένθια.
«Βιντεο-ανάλυση» και τo πρόγραμμα της Τρίτης

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι προπόνησης της ομάδας και προτίμησε ένα διαφορετικό πρόγραμμα για την ομάδα, που ξεκίνησε πλέον την προσέγγιση του πολύ δύσκολου αγώνα της Τετάρτης, με την πρώτη ανάλυση της Βαλένθια με την χρήση βίντεο. Ο Κώστας Βασιλειάδης ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αναμένεται απόψε το βράδυ στην Αθήνα, προκειμένου να ταξιδέψει αύριο το πρωί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ισπανία.

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ για την Ιβηρική χερσόνησο ξεκινά το πρωί της Τρίτης (5/1/2016 στις 06:40) για την Κωνσταντινούπολη και με νέα πτήση (09:30) η αποστολή της ομάδας αναμένεται να φτάσει (13:25) στη Βαλένθια. Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο Pabellon de la Fuente San Luis αύριο το βράδυ, την ώρα του αγώνα (20:00). Μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ισπανία, θα ταξιδέψουν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος...

Διαβάστε ακόμη...