Με Markovic στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 14/12 στις 17:30 στο ΟΑΚΑ.
Με Markovic στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της ομάδας, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι καλαθοσφαιριστές, εκτός του Nikola Markovic, που και σήμερα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες. Ο Markovic θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ σε Αθήνα και Λιθουανία, ωστόσο η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολη και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα το απόγευμα (17:40) για την Αθήνα και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα του επόμενου Σαββάτου, καθώς την ερχόμενη Τρίτη θα «πετάξει» για Λιθουανία για το τελευταίο και πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Eurocup με την Lietuvos Rytas και θα επιστρέψει στην Αθήνα, για τον αγώνα επόμενο αγώνα πρωταθλήματος στο Λαύριο, το Σάββατο 19/12.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Milenko Tepic, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμάς Κώττας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Uros Duvnjak, Nikola Markovic και William Hatcher.

Διαβάστε ακόμη...