Ξεκίνησαν οι Off Season προπονήσεις στο «Παλατάκι»

Με την συμμετοχή νέων και φιλόδοξων παικτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκίνησε από σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα των Off Season προπονήσεων στο PAOK Sports Arena.
Ξεκίνησαν οι Off Season προπονήσεις στο «Παλατάκι»

Το ειδικό προπονητικό πρόγραμμα που ο ΠΑΟΚ εφαρμόζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να διεκδικήσουν μέσα από την παρουσία τους στις προπονήσεις, ένα συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με αρκετούς παίκτες. Παράλληλα το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τη ανάδειξη του ταλέντου των παικτών που συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Οι προπονήσεις που ξεκίνησαν σήμερα, διεξάγονται υπό την καθοδήγηση του μέλους του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, Παντελή Μπούτσκου και την συνεργασία του προπονητή των τμημάτων υποδομής Γιώργου Βαλαβανίδη. Τις προπονήσεις παρακολούθησαν και ο Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς, μαζί με τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Διαβάστε ακόμη...