Κανονικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ...

Ανεβάζει ρυθμούς η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ  εν' όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/5 (στις 19:00) στην Paok Sports Arena.
Κανονικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ...

O Σούλης Μαρκόπουλος είδε σήμερα τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, σε μια προπόνηση που όπως είναι γνωστό έγινε στο κλειστό του Κιλκίς. Μάλιστα το παρόν στην προπόνηση έδσε και ο παλιός παίκτης του Δικεφάλου Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας ήταν ανοιχτή και την παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ που μένουν στις γύρω περιοχές. Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο κλειστό, ενώ στη συνέχεια η ομάδα πήγε στο κατάστημα του χορηγού PEAK που υπάρχει στην πόλη. Και εκεί η παρουσία της λειτούργησε σαν μαγνήτης, με αποτέλεσμα πολύ οπαδοί να  "δίνουν μάχη" για ένα αυτόγραφο...

Κατόπιν όλη η αποστολή αφού έκανε μια μικρή βόλτα στην πόλη, πέρασε και από τα γραφεία του τοπικού συνδέσμου.  Εκεί οι άνθρωποι του Δικεφάλου πρόσφεραν μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο και στη συνέχεια η ομάδα γύρισε στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...