Έπιασε δουλειά ο Κώστας Μέξας

Ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι σήμερα στο γήπεδο και με την καθοδήγηση του Κώστα Μέξα, η ομάδα ξεκίνησε προπονήσεις, στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και ενόψει της συνέχειας της EKO Basket League.
Έπιασε δουλειά ο Κώστας Μέξας

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ στην πρώτη ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε από όλους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «η ποιότητά σας δεν δικαιολογεί την βαθμολογική θέση της ομάδας. Για αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε, τώρα που υπάρχει χρόνος και ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα, ώστε αυτή η ποιότητα να φανεί και στο γήπεδο».

Από την σημερινή προπόνηση ήταν αδικαιολόγητα απών ο Adam Smith. Ο Αμερικανός γκαρντ, ειδοποιήθηκε, μέσω των εκπροσώπων του, ώστε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (12/2) για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία της με δύο προπονήσεις την Τρίτη (11/2), ενώ το Σάββατο (15/2) θα πραγματοποιηθεί εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Λάρισας.

Διαβάστε ακόμη...