«Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Με μια τελευταία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική της EKO Basket League(30/11, 19:00).
«Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

H αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 18:15 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Αθήνα και αποτελείται από τους: JeQuan Lewis, Adam Smith, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Aaron Best, Antwaine Wiggins, Amanze Egekeze, Ζήσης Σαρικόπουλος, Zane Knowles.

O Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να έχει τα ίδια επίπεδα έντασης, διάθεσης και συγκέντρωσης, όπως και στα εντός έδρας παιχνίδια.

«Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία από τότε που άλλαξε προπονητή έχει δείξει έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που κάναμε στα δύο τελευταία παιχνίδια με τη Zaragoza και το Ρέθυμνο. Νομίζω ότι το γεγονός ότι δεν είχαμε αγώνα για το Basketball Champions League την εβδομάδα που μας πέρασε, μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Θέλουμε το επίπεδο της έντασης, της διάθεσης και της συγκέντρωσης να είναι και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως στα εντός. Η προσέγγιση του παιχνιδιού πρέπει να είναι προς αυτή την κατεύθυνση, ανεξάρτητα από το αν παίζουμε στο γήπεδό μας ή όχι».

Διαβάστε ακόμη...