«Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι»

Με μία μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού (13/4) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 24η αγωνιστική της Basket League.
«Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι»

Το σημερινό πρόγραμμα άρχισε με ανάλυση του αντιπάλου στο βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής στην κεντρική σάλα του "PAOK Sports Arena".

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 18:30 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αποτελείται από τους: Johnde Jefferson, Λίνο Χρυσικόπουλο, Αντώνη Κόνιαρη, Milenko Tepic, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στο www.paokbc.gr για το αυριανό παιχνίδι, εστιάζοντας στους τομείς στους οποίους θα πρέπει να είναι προσεκτικός ο ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς, το δεύτερο στην ίδια εβδομάδα, καθώς την προηγούμενη Κυριακή παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να ελέγξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού, το παιχνίδι του κοντά στο καλάθι, όπου είναι πολύ δυνατός και αποτελεσματικός και σίγουρα τον ρυθμό του παιχνιδιού. Επόμενος στόχος μας είναι να φανούμε ποιοτικοί στην επίθεσή μας, να έχουμε σωστό ρυθμό και καλές εκτελέσεις για να μπορούμε να επιστρέψουμε με τον τρόπο που θέλουμε στην άμυνά μας».

Διαβάστε ακόμη...