Ξεκίνημα με διπλό πρόγραμμα

Με διπλό πρόγραμμα (πρωί και απόγευμα) ξεκίνησαν από σήμερα οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ για αυτή την εβδομάδα και ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (7/4
Ξεκίνημα με διπλό πρόγραμμα

στις 17:30) στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της betshop Basket League.

Το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνέχισαν με σουτ στην κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena, όπου τους περίμενε η ευχάριστη έκπληξη της παρουσίας του ειδικού σχολείου από το Κιλκίς και έδωσε μία πολύ όμορφη νότα στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το απόγευμα το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση με την χρήση βίντεο, συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και απουσίες.

Ο Jamal Jones είναι ο μοναδικός που δεν ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά το δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι έφηβοι Κλωνάρας, Βακουφτσής και Ιατριδης, λόγω του αποψινού αγώνα με τον Άρη (21:30 στη Μίκρα) για την τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΘ.

Αύριο, Τετάρτη, στο πρόγραμμα της ομάδας υπάρχει μία προπόνηση το απόγευμα (16:00) στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena.

Διαβάστε ακόμη...