"Να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι"

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κύμη, με την προπόνηση που έγινε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena.
"Να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι"

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Λίνος Χρυσικόπουλος που επέστρεψε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας για τον αγώνα με την Κύμη, τόνισε: «Η Κύμη είναι μία ομάδα που έχει πλέον καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα σε όλα της τα παιχνίδια. Το πιστοποιεί και η τελευταία εμφάνισή της στον εκτός έδρας αγώνα στο Περιστέρι. Ταυτόχρονα είναι μία ομάδα που έχει πολύ μεγάλο κίνητρο να πετύχει μία σημαντική νίκη για την επίτευξη του στόχου που έχουν να μείνουν στην κατηγορία. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, όσον αφορά το τακτικό μας κομμάτι. Να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να προσαρμόσουμε με τέτοιο τρόπο την επίθεση μας ώστε να έχουμε πάντα καλή δημιουργία και εκτέλεση. Και συνολικά απαιτείται να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε αυτή τη νίκη που και για μας είναι το ίδιο σημαντική».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε αμέσως μετά το τέλος τα προπόνησης για την Χαλκίδα, με τους εξής καλαθοσφαιριστές: Johndre Jefferson, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Milenko Tepic, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss.

Διαβάστε ακόμη...