«Έχουμε δύο αντιπάλους»

Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού (2/3, 15:45) αγώνα με τον Χολαργό για την 17η αγωνιστική της betshop Basket League.
«Έχουμε δύο αντιπάλους»

Το πρόγραμμα άρχισε με προβολή βίντεο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες προπονήθηκαν στην κεντρική σάλα του "PAOK Sports Arena". Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν οι Phil Goss και William Hatcher, οι οποίοι επέστρεψαν από τις ΗΠΑ, αλλά και ο Darrius Garrett. Ο Jamal Jones ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και συνέχισε τη θεραπεία του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το αυριανό παιχνίδι και τις δυσκολίες που κρύβει για τον ΠΑΟΚ, τόσο λόγω του Χολαργού, όσο και λόγω της αγωνιστικής και προπονητικής απραξίας.

«Επανερχόμαστε μετά ένα μήνα στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Μπροστά μας έχουμε δύο αντιπάλους. Πρώτα από όλα την ομάδα του Χολαργού, η οποία κάνει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η βαθμολογική της θέση δικαιολογείται από τις εμφανίσεις της. Είναι μια πολύ καλά δομημένη ομάδα, έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και κατεύθυνση στο γήπεδο, είναι δυνατή και σκληρή στο αμυντικό της κομμάτι και έχει προσωπικότητα στην επίθεσή της. Ο δεύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας, με την έννοια ότι έχουμε σχεδόν 15 μέρες αγωνιστικής και προπονητικής απραξίας, με πολύ μικρή παρέμβαση στο κομμάτι της προπόνησης μας σε αυτό το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να προσπεράσουμε και αυτόν τον αντίπαλο. Αυτές τις τελευταίες ώρες θα οργανώσουμε τις σκέψεις μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...