«Παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ΑΕΚ, με μία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και με την συμμετοχή όλων των παικτών.
«Παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έβγαλε και το σημερινό πρόγραμμα και μετά την απουσία του από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης, επιστρέφει και θα είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, για ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ και πολύ καλό προπονητικό επιτελείο. Έχει προσθέσει δύο πολύ έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας για το Κύπελλο Ελλάδας, τον Jordan Theodore και τον Delroy James. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε με πειθαρχεία το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση και να παίξουμε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας, που πρέπει να δώσουμε το 100% για να το κερδίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...