Η τελευταία προπόνηση στο Ρέθυμνο

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι η προπόνηση του ΠΑΟΚ, η μοναδική για την ομάδα ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings.
Η τελευταία προπόνηση στο Ρέθυμνο

Ο χρόνος άλλωστε που υπήρχε δεν ήταν αρκετός για κάτι περισσότερο. Η αποστολή ξεκινώντας το μεσημέρι της Πέμπτης από το Παρίσι, έφτασε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ στο Ρέθυμνο και σήμερα ουσιαστικά έγινε η μοναδική προπόνηση προετοιμασίας για τον αυριανό αγώνα.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Jamal Jones ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στον αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings τόνισε: «Ξεκινάμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας το Ρέθυμνο. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό και κρίσιμο είναι αυτό το παιχνίδι για το Ρέθυμνο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι τα αντανακλαστικά μας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Θα βρούμε μία ομάδα που θα έχει πολύ μεγάλη διάθεση για να κερδίσει το παιχνίδι. Πρέπει να ελέγξουμε το επιθετικό τους transition, καθώς παραδοσιακά στο γήπεδό τους είναι μία ομάδα που το επιδιώκει. Να κοντρολάρουμε τα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιον ικανών σκόρερ που έχουν και ταυτόχρονα να τρέξουμε με καθαρό μυαλό και καλές επιλογές στις επιθέσεις μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...