Στη Ρόδο με σημαντικές απουσίες…

Μπορεί ο Phil Goss να επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι πολύ σημαντικά τα προβλήματα και οι απουσίες με τις οποίες οδεύει η ομάδα για το πρώτο παιχνίδι του 2019.
Στη Ρόδο με σημαντικές απουσίες…

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Κολοσσό δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα ταξιδεύει στη Ρόδο με σημαντικές απουσίες στη γραμμή των ψηλών καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Yanick Moreira και Darius Garrett. Ο Αγκολέζος σέντερ βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο για να αποχαιρετήσει την ομάδα και αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ.

Ο Darius Garrett δεν κατάφερε να ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο, ενώ ταυτόχρονα έμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και δεν ακολουθεί την αποστολή του ΠΑΟΚ, με την ελπίδα ότι θα προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Hapoel Holon.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που πρόκειται να «πετάξει» για τη Ρόδο, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Jamal Jones, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Απόλλων Τσόχλας, Milenko Tepic, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher και Phil Goss.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στο παιχνίδι της Ρόδου και με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, τόνισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που ξέρουμε ότι θέλει πολύ τη νίκη στο γήπεδό του. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που προκύπτουν αγωνιστικά στην ομάδα μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έχοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτουμε, για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...