Τα νέα της σημερινής προπόνησης

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα (17:30) με τον Άρη στο «Παλατάκι» για την 7η αγωνιστική της betshop Basket League, ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της ομάδας σήμερα το μεσημέρι.
Τα νέα της σημερινής προπόνησης

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίο θα απουσιάσει από κάθε εκδήλωση της ομάδας για ενάμισι μήνα. Για πρώτη φορά ωστόσο, μετά τον τραυματισμό του την περασμένη άνοιξη, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Απόλλων Τσόχλας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ μεγάλης σημασίας για εμάς. Προερχόμαστε από μία εκτός έδρας ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη το πρώτο κομμάτι της Basket League, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος παίζει με πολύ μεγάλη ενέργεια, πειθαρχία και συγκέντρωση στα περισσότερα παιχνίδια του. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε και εμείς πολύ πειθαρχημένοι και πολύ συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε και στις δύο πλευρές του γηπέδου, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Διαβάστε ακόμη...