H σημερινή προπόνηση ...

Βίντεο, προπόνηση και την καθιερωμένη media day, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την Telekom Baskets Bonn, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (16/10 στις 19:30) στο PAOK
H σημερινή προπόνηση ...

Sports Arena για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Phil Goss συμμετείχε και στη σημερινή προπόνηση και θα είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον αυριανό αγώνα, για την πρώτη εμφάνιση σε επίσημο αγώνα στη φετινή σεζόν, επανερχόμενος ωστόσο μετά από απουσία 20 τουλάχιστον ημερών.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν ωστόσο ο Darrius Garrett και ο Jamal Jones και δεν θα αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα. Ο Garrett συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας με την προοπτική να επανέλθει στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Προμηθέα, ενώ ο Jones θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Πριν από την έναρξη του αυριανού αγώνα θα υπάρξει μία σύντομη εκδήλωση για την συμπλήρωση των 400 ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ, με την συμμετοχή αθλητών που είχαν συμμετοχή στον πρώτο, στον 100ό, στον 200ό και 300ό αγώνα της ομάδας.

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Patrick Baumann που έφυγε χθες από τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη...