Εκτός μάχης Garrett και Jones

Πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις επεφύλαξε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική της Betshop.gr Basket League.
Εκτός μάχης Garrett και Jones

O Jamal Jones χτύπησε στη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αχίλλειο και αποκλείστηκε η συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Darrius Garrett, ο οποίος δεν μπήκε στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Οι δύο αθλητές θα υποβληθούν σήμερα σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του, αλλά σε κάθε περίπτωση, τα προβλήματα της ομάδας έγιναν ακόμη μεγαλύτερα, καθώς στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν θα είναι ούτε ο Phil Goss. Ο Αμερικανός γκαρντ συμμετείχε και στη σημερινή προπόνηση και μπαίνει πλέον σε διαδικασία επιστροφής ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Telecom Bonn, την ερχόμενη Τρίτη στο «Παλατάκι».

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής και τα προαναφερθέντα προβλήματα, στα οποία προστίθεται βεβαίως και η -εδώ και καιρό- απουσία του Απόλλωνα Τσόχλα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα το απόγευμα (19:15) για την Αθήνα με τους εξής καλαθοσφαιριστές: Yanick Moreira, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Malik Pope, Νώντας Παπαντωνίου και William Hatcher.

Διαβάστε ακόμη...