«Να τελειώσουμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλουμε»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε το πρωί της Παρασκευής για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Πάτρα εν όψει του αυριανού πρώτου αγώνα της σειράς των μικρών τελικών με αντίπαλο τον Προμηθέα (2/6, 18:00).
«Να τελειώσουμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλουμε»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από 11 παίκτες, καθώς δεν την ακολούθησαν ο τραυματίας Απόλλωνας Τσόχλας και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Τρεβίζο για το NBA Global Camp.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss, Lucky Jones.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Για τον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών μίλησε στο www.paokbc.gr ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τη σημασία που δίνει η ομάδα στην κατάληψη της τρίτης θέσης, αλλά και για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του για να φύγουν από την Πάτρα με τη νίκη...

«Προερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη σειρά με τον Παναθηναϊκό, όπου σπαταλήσαμε πολλή ενέργεια παίζοντας τρία παιχνίδι μέσα σε διάστημα έξι ημερών. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, έχουμε μπροστά μας μια σειρά με τον Προμηθέα Πάτρας, μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει και το πλεονέκτημα έδρας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, να βρούμε τη συγκέντρωσή μας και την ενέργεια που έχουμε σπαταλήσει στο προηγούμενο διάστημα για να παίξουμε μία πολύ ανταγωνιστική σειρά και να τελειώσουμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλουμε».

Για το κίνητρο που έχει η ομάδα για την κατάληψη της τρίτης θέσης: «Είναι δεδομένο ότι στην ουσία δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό κίνητρο. Υπάρχει όμως, το γόητρο της τρίτης θέσης. Θεωρώ ότι για όλους στον σύλλογο είναι πολύ σημαντικό να διεκδικήσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες την τρίτη θέση και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το πετύχουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη: «Πρέπει να ματσάρουμε την αθλητικότητα και την ενέργεια με την οποία παίζει ο Προμηθέας για 40 λεπτά. Επίσης θεωρώ ότι ο έλεγχος του ρυθμού, αλλά και των ριμπάουντ θα είναι δύο πολύ σημαντικά κομμάτια για την εξέλιξη του παιχνιδιού».

Διαβάστε ακόμη...