«Παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για μας»

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας.
«Παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για μας»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί στο PAOK Sports Arena, ξεκινώντας το πρόγραμμα της ημέρας στις 09:15 με ανάλυση του επόμενου αντιπάλου με την χρήση βιντεο. Ακολούθησε η τελευταία προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, με την συμμετοχή όλων των παικτών και το μεσημέρι (14:00) η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε με απευθείας πτήση για τη Ρόδο, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels για την 20ή αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League (24/3 στις 15:45).

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ στη Ρόδο συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Phil Goss, Darnel Jackson και Lucky Jones.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στον αγώνα της Ρόδου τόνισε: «Πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Ήταν μια πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος, με έναν προπονητή που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια και έχει δημιουργήσει έναν τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος είναι πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμος. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που προσαρμόζεται στα σχέδια κάθε αντιπάλου, έχει καλή λειτουργεία στην επίθεσή της, ξεκάθαρους ρόλους και κατεύθυνση. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους ρόλους για να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι συνεχίζει χωρίς τραυματισμούς και όπως επισημαίνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου... «Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι δεν έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών και μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί στις προπονήσεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος», ενώ μιλώντας για την συνέχεια της κανονικής περιόδου, τόνισε: «Υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το τι μπορεί να γίνει στα υπόλοιπα. Αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη αξία για εμάς, καθώς παίζουμε σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε και έχουμε επικεντρωθεί 100% σε αυτό. Θα προχωρήσουμε στα υπόλοιπα στην πορεία...»

Διαβάστε ακόμη...