Χωρίς Goss η τελευταία προπόνηση

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (3/3, 16:30) με τα Trikala BC Aries.
Χωρίς Goss η τελευταία προπόνηση

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία δεν συμμετείχε ο Phil Goss. Ο Αμερικανός γκαρντ παρουσίασε μία φλεγμονή στον δεξί αγκώνα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ενόψει του αυριανού αγώνα.

Στον αγώνα με τα Τρίκαλα BC Aries αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το ντεμπούτο του στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Terran Petteway.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στον αγώνα με τα Τρίκαλα, την παρουσία του Terran Petteway, αλλά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας από εδώ και πέρα, τόνισε: «Επανερχόμαστε μετά από δυόμισι εβδομάδες διακοπής και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που έχει τρεις νέους παίκτες και διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχε παρουσιάσει μέχρι τώρα. Πρέπει μέσα από την καλή μας άμυνα να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι, να προσαρμοστούμε γρήγορα σε ότι νέο παρουσιάσει ο αντίπαλός μας για τον οποίο είναι λογικό να μην υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αυτή την στιγμή και να φτάσουμε στη νίκη που την χρειαζόμαστε και για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση, αλλά και για να μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι για την δύσκολη σειρά των αγώνων που έχουμε μπροστά μας. Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά θα ασχοληθούμε με αυτά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα. Θα έχουμε κι εμείς ένα νέο πρόσωπο. Ο Petteway προπονήθηκε όλη την εβδομάδα μαζί μας, προσπαθεί να μπει στη φιλοσοφία της ομάδας σε άμυνα και επίθεση, αλλά πιστεύω ότι είναι σε θέση να μας βοηθήσει από το πρώτο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...