Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (15/2) με την Κύμη για τη 16η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.
Επιστροφή στις προπονήσεις

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ανάλυση στο βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση, από την οποία απουσίαζε μόνο ο Phil Goss. Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνεται εδώ και 2 περίπου εβδομάδες ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, αλλά με δική του ευθύνη προτίμησε να αγωνιστεί στα προηγούμενα κρίσιμα παιχνίδια και να ξεκινήσει την θεραπεία με τον γιατρό της ομάδας, κ. Γαβριηλίδη, σε περίοδο που το πρόγραμμα δεν είναι φορτωμένο. Ο Goss αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από Δευτέρα.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα συνεχιστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο υπό την επίβλεψη των Δημήτρη Μενουδάκο και Κώστα Χαραλαμπίδη (θα είναι μόνο στην προπόνηση της Κυριακής), καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα μεταβεί στην Πάτρα για το All Star Game. Εκεί θα βρίσκονται ακόμα, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης και Θοδωρής Καρράς, οι οποίοι συμμετέχουν στην ομάδα των Rising Stars, αλλά και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που είναι μέλος των Greek Stars.

Διαβάστε ακόμη...