Προπόνηση και αναχώρηση για ένα μεγάλο ταξίδι

Χωρίς κανένα περιθώριο ξεκούρασης και με το επόμενο παιχνίδι να είναι ήδη στο επίκεντρο, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Iberostar Tenerife,
Προπόνηση και αναχώρηση για ένα μεγάλο ταξίδι

που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (24/1) στην Ισπανία για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη στο PAOK Sports Arena, χωρίς τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του, μετέβη ήδη στην Αθήνα και αύριο το μεσημέρι θα παραστεί στην κηδεία του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει απόψε το βράδυ (23:15) για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει, για να ξεκινήσει αύριο το πρωί (09:05) το ταξίδι του για την Τενερίφη. Με ενδιάμεσο σταθμό τη Μαδρίτη, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσει στην Τενερίφη λίγο πριν από τις 20:00 (Ώρα Ελλάδας).

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουμε οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss και Lucky Jones.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναμένεται να ταξιδέψει στην Ισπανία την Τρίτη, ενώ την αποστολή του ΠΑΟΚ θα συνοδεύσουν τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Ασλανίδης, Αριστοτέλης Καρακούσης και Χρήστος Καραμπέρης.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Τενερίφη το απόγευμα της Τρίτης, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί απευθείας στην Πάτρα, ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα το ερχόμενο Σάββατο.

Διαβάστε ακόμη...