Σημαντικό πρόβλημα με Κόνιαρη...

Με ένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος στα πρώτα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019.
Σημαντικό πρόβλημα με Κόνιαρη...

Ο διεθνής πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε κάκωση και διάταση των μαλακών μορίων της δεξιάς άρθρωσης του ώμου.

Ο Κόνιαρης που επιστρέφει απόψε το βράδυ, θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ωστόσο η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα λείψει από τα πρώτα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την επανέναρξη της STOIXIMAN.GR Basket League και του Basketball Champions League.

Σχετικά με το πρόγραμμα της ομάδας, η εβδομάδα ξεκινά με διπλή προπόνηση. Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και σουτ, ενώ η απογευματινή προπόνηση τακτικής της ομάδας ξεκινά στις 18:00. Απόντες από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ είναι οι τέσσερις διεθνείς (Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Κατσίβελης, Klassen).

Διαβάστε ακόμη...