Προπόνηση και αναχώρηση για Λιθουανία

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο βοηθητικό γήπεδο του “PAOK Sports Arena” εν όψει του αγώνα με τη Neptunas (15/11, 19:00) για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
Προπόνηση και αναχώρηση για Λιθουανία

Μετά το τέλος της προπόνησης,  η ομάδα αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό την Παλάνγκα (Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη-Ρίγα-Παλάνγκα) και από εκεί θα μεταβεί οδικώς για την Κλαϊπέδα, στην οποία θα φτάσει στη 1 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Η ομάδα θα προπονηθεί στη Λιθουανία το απόγευμα της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης.

Το ταξίδι θα έχει τελικό προορισμό το Ρέθυμνο, όπου δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League (18/11, 16:15).

Η επιστροφή στην Ελλάδα θα γίνει την Πέμπτη με ένα ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι (οδικώς από Κλαϊπεδα για Παλανγκα, από εκεί με διαδοχικές πτήσεις για Ρίγα, Μόναχο, Αθήνα, Χανιά και οδικώς στο Ρέθυμνο). Η ομάδα θα επιστρέψει στη βάσης της, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Owen Klassen, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Lucky Jones και Brandon Triche.

Διαβάστε ακόμη...