Προπόνηση και αναχώρηση για Τρίκαλα

Χωρίς διακοπή, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena κι αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε για την πόλη της Θεσσαλίας.
Προπόνηση και αναχώρηση για Τρίκαλα

Ο Θοδωρής Ζάρας συμμετείχε σε σημαντικό μέρος της προπόνησης και ακολουθεί την αποστολή, όπως και ο Λίνος Χρυσικόπουλος που λόγω ενοχλήσεων στη μέση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα (18:30, ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ1), συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Kevin Dillard, Owen Klassen, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Δημήτρης Κατσίβελης, Lucky Jones και Brandon Triche.

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου Δημήτρης Μενουδάκος, αναφερόμενος στον αγώνα με τα Τρίκαλα τόνισε:

«Η διαφορά στην ψυχολογία της ομάδας μετά τις δύο νίκες είναι εμφανής. Όλοι έχουμε αναθαρρήσει με αυτή την αλλαγή των αποτελεσμάτων, δουλεύουμε καλύτερα και με περισσότερο ενθουσιασμό και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε και για τη συνέχεια παιχνίδι με το παιχνίδι.

Η κούραση δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία, καθώς έχουμε πολλούς ετοιμοπόλεμους παίκτες. Δεν νομίζω ότι μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να μιλάει για κούραση. Όσον αφορά τα Τρίκαλα, ξέρουμε όλοι τη δύναμη που έχουν στην έδρα τους τα τελευταία χρόνια. Όλοι οι παίκτες των Τρικάλων μεταμορφώνονται προς το καλύτερο όταν αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ. Είναι μια ομάδα με προπονητική κατεύθυνση και πολύ καλό τεχνικό επιτελείο, που ξέρει να χτυπάει τις αδυναμίες των αντιπάλων, ενώ κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξουμε είναι ο ενθουσιασμός των νέων Αμερικανών και Ελλήνων παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ των Τρικάλων».

Διαβάστε ακόμη...