Προπόνηση και αναχώρηση για την Ιταλία

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ και η σημερινή προπόνηση επικεντρώθηκε στον επόμενο αγώνα της ομάδας με την Capo d’Orlando.
Προπόνηση και αναχώρηση για την Ιταλία

O Θοδωρής Ζάρας ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης και θα συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας μαζί με τους: Dillard, Klassen, Χρυσικόπουλο, Krubally, Κόνιαρη, Καρρά, Τσόχλα, Μαργαρίτη, Κατσίβελη, Jones και Triche.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Ιταλία το πρωί της Δευτέρας (23/10), ενόψει του αγώνα με την Capo d’Orlando στη Σικελία (Τρίτη 23/10, 21:30) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

H αποστολή του ΠΑΟΚ θα «πετάξει» στις 10:20 το πρωί για την Αθήνα, που είναι ο ενδιάμεσος σταθμός πριν από την άφιξη στην Κατάνια (15:30), από όπου θα μεταβεί οδικώς στο Capo d’Orlando.

H προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Pala SikeliArchivi θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (20:30) της Δευτέρας, όταν και θα γίνει η πρώτη γνωριμία της ομάδας με το γήπεδο όπου το βράδυ της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την Capo d’Orlando.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και το πρωί της Τρίτης, ενώ η επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για το βράδυ (20:30) της Τετάρτης.

Διαβάστε ακόμη...