Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην MHP Arena

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα της πρεμιέρας του Basketball Champions με αντίπαλο την MHP Riesen Ludwingsburg (10/10, 21:00).
Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην MHP Arena

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης λίγο πριν τις 17:00 (ώρα Ελλάδος) και στις 19:00 προπονήθηκε στην MHP Arena.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Αντώνης Κόνιαρης και Θοδωρής Ζάρας. Ο 20χρονος γκαρντ συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας μετά το διάστρεμμα που έχει υποστεί στο αριστερό του πόδι και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ ο Θοδωρής Ζάρας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Ο Brandon Triche έσκισε το φρύδι του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ωστόσο μετά την τοποθέτηση ραμμάτων, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, το οποίο ακολούθησε χωρίς προβλήματα ο... διοπτροφόρος πλέον Kevin Dillard.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την MHP Riesen θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...