Προπόνηση με απουσίες...

Με μία προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, που διεξήχθη στο PAOK Sports Arena.
Προπόνηση με απουσίες...

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας μέχρι και την επόμενη Τρίτη, όταν και είναι προγραμματισμένο να βγάλει τα ράμματα από το άνω χείλος και να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο τραυματισμός του Λίνου Χρυσικόπουλου και η απουσία του από τις προπονήσεις της ομάδας, ήρθε να προστεθεί σε διάφορα προβλήματα που παρουσιάστηκαν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα από τη σημερινή προπόνηση συνολικά τέσσερις παίκτες να μην είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο Βασίλης Παπαδόπουλος έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στη μέση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ ο Δημήτρης Καραμανώλης λόγω ενοχλήσεων στο πέμπτο μετατάρσιο στο αριστερό πέλμα δεν έχει μπει ακόμη στο πρόγραμμα της ομάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, Αντώνης Κόνιαρης και Θοδωρής Ζάρας αναχώρησαν για την Δράμα, προκειμένου να συμμετέχουν σε εκδήλωση στα γραφεία του τοπικού Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ.

Το αυριανό πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει μία προπόνηση το απόγευμα, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου (2/9 στις 14:00) θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος φιλικός αγώνας του ΠΑΟΚ, καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και με αντίπαλο την ομάδα του Ανατόλια. Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε ακόμη...