Πρώτη προπόνηση με Παπαθεοδώρου

Μπορεί ακόμη να είναι πολύ νωρίς για την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά η πρώτη του ΠΑΟΚ από το νέο προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου έγινε σήμερα το μεσημέρι..
Πρώτη προπόνηση με Παπαθεοδώρου

Μαζί με τους συνεργάτες του, Κώστα Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Μενουδάκο και Μπάμπη Καραΐσκο, ο κ.Παπαθεοδώρου επέβλεψε ένα δίωρο πρόγραμμα με ατομική κυρίως προπόνηση, στο οποίο συμμετείχαν οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα (Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος), οι έφηβοι Γιάννης Γιανναράς, Κώστας Καμπουρίδης, Κώστας Βλαγκόγιας, Παναγιώτης Καραγιώργος.

Σε ένα κομμάτι του σημερινού προγράμματος συμμετείχε και ο Απόλλωνας Τσόχλας, που είναι στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να συζητήσει (πιθανότατα αύριο) με τον προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Παπαθεοδώρου, τις λεπτομέρειες για την επικείμενη συνεργασία του με την ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Το ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες δύο ημέρες υπό την επίβλεψη του κ.Παπαθεοδώρου, ο οποίος στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, είχε πολύωρη συνάντηση και με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο.

Διαβάστε ακόμη...