Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ χωρίς Sobey

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του δεύτερου αγώνα των Play Offs με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 στις 19:00.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ χωρίς Sobey

Τα προβλήματα δεν έλλειψαν ούτε σήμερα, καθώς ο Nathan Sobey δεν συμμετείχε και πάλι στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αυστραλός γκαρντ, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής και υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, αλλά η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι παίκτες του ΠΑΟΚ.

*Συγχαρητήρια επιστολή προς την ομάδα της Iberostar Tenerife για την κατάκτηση του Basketball Champions League, απέστειλε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η Ισπανική ομάδα που αναδείχθηκε η πρώτη πρωταθλήτρια της νέας διοργάνωσης, είχε αποκλείσει στη φάση των "16" τον ΠΑΟΚ, που ήταν και η τελευταία ομάδα που νίκησε την Iberostar Tenerife. Παράλληλα εστάλη και επιστολή προς τον κ. Πατρίκ Κομνηνό για την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση του BCL, αλλά και την από κάθε άποψη επιτυχημένη διοργάνωση του Final Four που έγινε στην Τενερίφη.

Διαβάστε ακόμη...