Όλοι έτοιμοι για τα (νέα) Play Offs

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον πρώτο αγώνα των Play Offs,
Όλοι έτοιμοι για τα (νέα) Play Offs

με αντίπαλο το Λαύριο (Τετάρτη 19/4 στις 17:00).

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, κάτι που είχε να συμβεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος υπολογίζει πλέον και στην παρουσία του Nenad Miljenovic, που από το Μ.Σάββατο συμμετέχει πλέον κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την παρουσία του στα Play Offs, έχοντας πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες της πρώτης φάσης και σε ένα σύστημα διεξαγωγής εντελώς διαφορετικό από αυτό που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Σε αυτή την πρώτη φάση απαιτούνται δύο νίκες για την πρόκριση, την οποία ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει στα δύο πρώτα ματς της σειράς, αύριο και το ερχόμενο Σάββατο στη Λαύριο. Εάν χρειαστεί και τρίτος αγώνας, αυτός θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο PAOK Sports Arena, την ερχόμενη Τρίτη.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει (με μειονέκτημα έδρας) στην επόμενη φάση τον Άρη. Και εκεί απαιτούνται για την πρόκριση δύο νίκες. Η σειρά πρόκειται να ξεκινήσει στις 29/4. Σε περίπτωση πρόκρισης και από αυτή την σειρά των αγώνων, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στα ημιτελικά, όπου αντίπαλός του θα είναι ο (πρωτοπόρος) Ολυμπιακός. Τόσο στην ημιτελική, όσο και στην τελική φάση των Playo Offs απαιτούνται τρεις νίκες για την τελική επικράτηση.

Το σχετικό σχεδιάγραμμα δείχνει αναλυτικά και το πώς θα εξελιχθούν τα φετινά Play Offs του πρωταθλήματος...

Διαβάστε ακόμη...