Προπόνηση και πρόγραμμα για Ισπανία…

Και η Κυριακή βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, για την τελευταία επί Ελληνικού εδάφους προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena.
Προπόνηση και πρόγραμμα για Ισπανία…

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση τακτικής και την συμμετοχή όλων των παικτών της ομάδας που πρόκειται να ακολουθήσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ισπανία.

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ για την Ιβηρική χερσόνησο ξεκινά το πρωί (09:40) της Δευτέρας από τη Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, η αποστολή της ομάδας αναμένεται να φτάσει λίγο πριν από τις 18:00 στη Μαδρίτη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα διανυκτερεύσει τη Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και το μεσημέρι της Τρίτης (7/3 στις 13:30) θα «πετάξει» για την Τενερίφη.

Το βράδυ της Τρίτης (21:00) θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση της ομάδας στο Pabellon Santiago Martin, το γήπεδο όπου την Τετάρτη (21:30) θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του ΠΑΟΚ με την πρωτοπόρο του Ισπανικού πρωταθλήματος Iberostar Tenerife.

Ο Jordan Sibert θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί με φυσιοθεραπείες.
Το μεσημέρι της Τρίτης (7/3) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Nathan Sobey.

Διαβάστε ακόμη...