Προπόνηση και πρόγραμμα για το Βελιγράδι

Και σήμερα, από νωρίς βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για το πρόγραμμα της ομάδας,
Προπόνηση και πρόγραμμα για το Βελιγράδι

που ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής. Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου είναι όλοι της παίκτες της ομάδας, οι οποίοι ακολούθησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με την Partizan που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (22/2 στις 19:30, Ώρα Ελλάδας) στο Βελιγράδι.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί Ελληνικού εδάφους ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας (20/2) με την προπόνηση της ομάδας που θα ξεκινήσει στις 11:00 στο PAOK Sports Arena.

Αμέσως μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης, όπου στις 15:55 αναχωρεί με απευθείας πτήση για το Βελιγράδι. Στην πρωτεύουσα της Σερβίας και δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση, θα βρεθούν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως επίσης και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί για πρώτη φορά στο Aleksandar Nikolic Hall, το γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας, το βράδυ της Τρίτης (21/2 στις 19:00), αλλά και το πρωί της Τετάρτης (22/2 στις 10:00).

Διαβάστε ακόμη...