Προπόνηση και πρόγραμμα της Τρίτης

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την επί Ελληνικού εδάφους προετοιμασίας του ενόψει του αγώνα με την Asvel Lyon Villeurbanne.
Προπόνηση και πρόγραμμα της Τρίτης

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνησης τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας.

Ο Απόλλων Τσόχλας παρακολούθησε την βίντεο-ανάλυση του αντιπάλου, δεν συμμετείχε όμως ούτε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας (για προληπτικούς λόγους), αλλά θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γαλλία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (3/1/2017) στις 08:15 από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης και με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο, αναμένεται να φτάσει στη Λυών στις 13:35. Το ίδιο βράδυ (20:30) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Astroballe το γήπεδο της Villeurbanne, όπου την Τετάρτη (4/1/2017) στις 21:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Asvel για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γαλλία θα ταξιδέψουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Thad McFadden, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Zanis Peiners και Keith Clanton. Την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γαλλία θα ακολουθήσουν επίσης ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος...

Διαβάστε ακόμη...