Προπόνηση και αναχώρηση για Πάτρα…

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα, ολοκληρώθηκε με την σημερινή προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena.
Προπόνηση και αναχώρηση για Πάτρα…

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας που είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχώρησε για την Πάτρα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Νίκος Καμάρας, Darryl Bryant, Zanis Peiners και Keith Clanton.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που ακολουθεί πλέον ατομικό πρόγραμμα και ο Βασίλης Παπαδόπουλος που έχει διάστρεμμα.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα στην Πάτρα θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 5μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» για την 10η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League και θα μεταδοθεί από το Novasports 2HD (Λεπτό προς λεπτό).

Διαβάστε ακόμη...