Ώρα Λιθουανίας για τον ΠΑΟΚ…

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται εδώ και δύο ημέρες ο ΠΑΟΚ και από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η βάση της ομάδας είναι η Λιθουανία και η Klaipeda.
Ώρα Λιθουανίας για τον ΠΑΟΚ…

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε σε μεγαλύτερο λιμάνι της Λιθουανίας μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, μετά από ένα μεγάλο και κουραστικό ταξίδι κι από σήμερα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Neptunas.

Στη χώρα που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ έχει καλές και κακές στιγμές, με πιο πρόσφατη ωστόσο την περσινή νίκη-πρόκριση επί της Lietuvos Rytas. Η Neptunas είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα, πολύ σκληρός αντίπαλος και όλα αυτά θα αποτελέσουν μέρος της ανάλυσης που θα κάνει ο Σούλης Μαρκόπουλος σήμερα το μεσημέρι, στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες. Το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει σήμερα και προπόνηση, μία πρώτη γνωριμία με την Svyturio Arena. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο χωρητικότητας 6.000 θεατών γήπεδο της Neptunas στις 19:30 απόψε και εκτός απροόπτου στο πρόγραμμα θα συμμετέχει και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που ακολούθησε την αποστολή παρά τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

Μείνετε συντονισμένοι με την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για πλήρη ενημέρωση για την προετοιμασίας της ομάδας, την προπόνηση στην Klaipeda και όλες τις λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα με την Neptunas. Το αυριανό (16/11) παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD.

Διαβάστε ακόμη...