Ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες

Ο νέος ΠΑΟΚ είναι από σήμερα στο γήπεδο. Με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.
Ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες

Ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης υποδέχθηκε όλους τουυς καλαθοσφαιριστές και στη σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε υγεία, θετική διάθεση και μία επιτυχημένη σεζόν σε όλους, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος αφού χαιρέτησε και καλωσόρισε έναν έναν όλους τους παίκτες της ομάδας, ξεκίνησε την δίωρης διάρκειας προπόνησης για το ξεκίνημα της σεζόν!

Στο πλευρό του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν οι συνεργάτες του Παντελής Μπούτσκος, Κώστας Χαραλαμπίδης και Μπάμπης Καραΐσκος, αλλά και τα μέλη του επιτελείου, ο γιατρός Θεόφιλος Μπέλης, ο γυμναστής Παναγιώτης Βασιλείου, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Τσουκαλάς και το νέο μέλος του τιμ, φυσιοθεραπευτής Μανόλης Σουανίδης και ο φροντιστής Μανόλης Βαλλιάνος.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν 14 παίκτες, οι:  Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλωνας Τσόχλας, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Καμάρας, Jordan Sibert, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Zanis Peiners και οι νεαροί Δημήτρης Καραμανώλης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Βλαγκόγιας, Γιάννης Γιανναράς και Παναγιώτης Καραγιώργος.  

Την προπόνηση της ομάδας παρακολούθησαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Νίκος Σταυρόπουλος.

Τις επόμενες θα ενσωματωθούν με την ομάδα και οι δύο Αμερικανοί που δεν ήταν σήμερα στο PAOK Sports Arena. Ο Darryl “Truck” Bryant αναμένεται το βράδυ (20:30) της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και ο Keith Clanton το πρωί (09:10) του Σαββάτου.

Το πρωί της Πέμπτης (18/8) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, χωρισμένοι σε γκρουπ θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο. 

Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ, στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook

Διαβάστε ακόμη...