ΠΑΟΚ και Big Sofo μαζί ως το τέλος..

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της σελίδας της στο facebook, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Δικεφάλου ως το τέλος της σεζόν ...
ΠΑΟΚ και Big Sofo μαζί ως το τέλος..

Ο θηριώδης σέντερ φέρεται να είχε τις τελευταίες μέρες πρόταση από την Μακάμπι του Τελ Αβίβ (και όχι αυτής της ... Θεσσαλονίκης), αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρώτο μισό του 2016. 

Λεπτομέρειες της συνεργασίας δεν έγιναν γνωστές, αυτό που μετράει όμως είναι πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την φετινή του παρουσία και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει (Basket League, Eurocup, κύπελλο Ελλάδας), έχοντας στις τάξεις του έναν σπουδαίο παίκτη, έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα συνεχίσουν την συνεργασία τους ως το τέλος της σεζόν 2015-16. Αυτή ήταν η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών, από την πρώτη ημέρα της έναρξης της συνεργασίας μας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ακόμη πιο δυνατοί, περισσότερο αποφασισμένοι, με σκληρή δουλειά για όλες τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Διαβάστε ακόμη...