«Έχω πολλά πράγματα να κάνω με τον ΠΑΟΚ»

Την επιθυμία του να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τον ΠΑΟΚ και μέσα από την συνεργασία του με την ομάδα, να βγουν και οι δύο πλευρές όσο το δυνατόν περισσότερο ωφελημένες, εξέφρασε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.
«Έχω πολλά πράγματα να κάνω με τον ΠΑΟΚ»

Ο Big Sofo μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, πριν από την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ και είπε χαρακτηριστικά...

«Για μένα, το να έρθω στον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη λύση για μένα μετά τον Ερυθρό Αστέρα. Η καλύτερη επιλογή για να σταθώ στα πόδια μου και να παίξω μπάσκετ. Εύχομαι η απόφαση και η συνεργασία αυτή να βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Και εμένα, αλλά και τον ΠΑΟΚ στον δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του».

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αναφέρθηκε επίσης...

Σε αυτό που μέτρησε στην απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ...

«Νομίζω ότι πολύ σημαντικός ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι της ομάδας, ο Μπάνε με τον Τέλη στη συνάντηση που είχαμε, αλλά και η παρουσία ενός καλού φίλου και συμπαίκτη μου, του Κώστα Βασιλειάδη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέλει να βοηθήσει παίκτες και οι παίκτες με τη σειρά τους να βοηθήσουν την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι καλή και δυνατή ομάδα. Υπήρξαν πολλά παιχνίδια που τα έχασε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει τώρα με τη δική μου συμμετοχή».

Στη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: «Δεν σκέφτομαι από τώρα για το μετά. Τώρα βλέπω το κάθε παιχνίδι με τη δική του σειρά και έτσι όπως θα έρχεται. Η 20ή Δεκεμβρίου είναι πολύ μακριά. Έχω πολλά πράγματα να κάνω με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...