Σιμς: "Χαίρομαι που θα παίξω στον Π.Α.Ο.Κ."

Έφτασε στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης ο νεοαποκτηθείς άσος του ΠΑΟΚ Ντεσόν Σιμς.
Σιμς: "Χαίρομαι που θα παίξω στον Π.Α.Ο.Κ."

Από την πρώτη του δήλωση ο Σιμς, που ήρθε με μία τσάντα από το καμπ που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Λεμπρόν Τζέιμς με τους 25 καλύτερους παίκτες από τα κολέγια, και παρά το υπερατλαντικό του ταξίδι έδειξε χαρούμενος για το ότι θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ λέγοντας: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που όλα ξεκίνησαν θετικά. Όπως φάνηκε εξάλλου και από την πτήση μου. Το μόνο που περιμένω πλέον είναι να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να παίξω μπάσκετ. Θέλω να χαρώ την εμπειρία μου, να μάθω την χώρα και να βελτιωθώ σαν παίκτης".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ τόνισε: "Έμαθα αρκετά για τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Επικοινώνησα με αρκετούς φίλους μου που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα και μου είπανε ότι έκανα μία καλή κίνηση".

Για τον ίδιο και τα χαρακτηριστικά του είπε: "Τα δυνατά μου σημεία είναι ότι είμαι καλός σκόρερ και ριμπάουντερ ενώ αν θα πρέπει να βελτιωθώ κάπου είναι στην τρίπλα», κι όσο για την θέση του είπε: «Μπορώ να παίξω και ως σμολ φόργουορντ γιατί είμαι γρήγορος αλλά και ως πάουερ φόργοουορντ γιατί είμαι δυνατός".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει εκτός των εγχώριων και τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στην νέα αγωνιστική περίοδο ο Σιμς επισήμανε: "Θα είναι πρώτα από όλα καλό για την ομάδα επιδιώκοντας να διακριθεί όπου και αν θα αγωνίζεται".

Τέλος για το ότι ο ερχομός του στον ΠΑΟΚ θα συνδυαστεί με την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία σχολίασε: "Είναι πάρα πολύ καλό ότι οι άλλοι δύο Αμερικανοί της ομάδας (σ.σ. Γκρέι και Μάρσαλ) έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία με μένα να έχω μάθει να προσαρμόζομαι γρήγορα όπως έγινε είτε όταν έπαιζα στο γυμνάσιο είτε στο κολέγιο".

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε ακόμη...