"Μεγάλο κίνητρο ο ΠΑΟΚ και το Eurocup"

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Marc Antonio Carter.
"Μεγάλο κίνητρο ο ΠΑΟΚ και το Eurocup"

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ έφτασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο PAOK Sports Arena.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό κίνητρο η συμμετοχή στο Eurocup, ενώ και από την περσινή σεζόν που αντιμετώπισα 6 φορές τον ΠΑΟΚ, κατάλαβα ότι πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μπορεί να είναι λίγο κουραστικό, αλλά πάντα είναι πιο συναρπαστικό για τους παίκτες να έχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις», είπε αρχικά ο Marc Carter και αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με Langford και Σαλούστρο στον ΠΑΟΚ: «πιστεύω ότι θα βοηθήσει και εμάς να προσαρμοστούμε πιο γρήγορα, αλλά και την ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαμε επαφή οι τρεις μας για το ενδεχόμενο να παίξουμε μαζί στον ΠΑΟΚ».

Ο Carter αναφέρθηκε και στα νέα δεδομένα που θα αντιμετωπίσει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ πλέον στο πλευρό του... «Έχω πολύ καλή άποψη για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Έχω δει αρκετά βίντεο με το γήπεδο να είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Έμαθα ότι έχουν ήδη διατεθεί 1.000 εισιτήρια διαρκείας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε τους πρώτους χίλιους που πήραν διαρκείας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια που θα έχουμε στο γήπεδο 6-7.000 φιλάθλους».

Ο Marc Carter από το αεροδρόμιο μετέβη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπου είχε την πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και τον προπονητή της ομάδας Σούλη Μαρκόπουλο. Αύριο το πρωί πρόκειται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο και το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...