"Ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ"

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Mark Payne και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε έτοιμος να πιάσει δουλειά, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
"Ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα που αντιμετώπισα πέρσι και για την οποία έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και στην ιστορία της, αλλά και στο πρόγραμμά της. Είναι πολύ σημαντικό που θα παίξουμε και στην Ευρώπη, γιατί το Eurocup είναι μία διοργάνωση επιπέδου και ο στόχος μας πιστεύω ότι θα είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, είπε: «Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις, πλέι μέικερ, σούτινγκ γκαρντ και φόργουορντ. Μου αρέσει περισσότερο η θέση του σούτινγκ γκαρντ, αλλά δεν έχει σημασία τι αρέσει σε εμένα, αλλά τι θέλουν οι προπονητές μου από μένα».

Τον Mark Payne υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης. Από το αεροδρόμιο ο Payne, μετέβη στο PAOK Sports Arena, όπου συναντήθηκε με τον Σούλη Μαρκόπουλο και τον συνεργάτη του Χάρη Μαρκόπουλο και είχε την πρώτη γνωριμία με τους προπονητές, λίγη ώρα πριν από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Ο Mark Payne ξεναγήθηκε και στο γήπεδο της ομάδας και το απόγευμα θα έχει και την πρώτη του επαφή με τους νέους του συμπαίκτες.

 

Διαβάστε ακόμη...