Λύθηκε το συμβόλαιο του Τσιάρα

Λύθηκε το συμβόλαιο του Τσιάρα μετά από επιθυμία το ίδιου...
Λύθηκε το συμβόλαιο του Τσιάρα
Μετά από επιθυμία του ίδιου του Γιώργου Τσιάρα, λύθηκε σήμερα το βράδυ το συμβόλαιό του με τον Π.Α.Ο.Κ. και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 28χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσεχία.

Ο Τσιάρας που είχε ελάχιστη συμμετοχή μέχρι τώρα στα παιχνίδια του Π.Α.Ο.Κ. εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει, μιλώντας πριν από τον απογευματινή προπόνηση του Π.Α.Ο.Κ. με τον Σούλη Μαρκόπουλο, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο. Ακολούθησε σύσκεψη των επιτελών του Π.Α.Ο.Κ. και μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας, λύθηκε το συμβόλαιο του Τσιάρα, που μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να αναχωρήσει για το εξωτερικό, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: "Υστερα από σφοδρή επιθυμία του Γιώργου Τσιάρα, την οποία ο καλαθοσφαιριστής εξέφρασε προς τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλου σε συζήτηση που είχε μαζί τους, η ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έκανε δεκτό το αίτημα του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της ομάδας, λύθηκε το συμβόλαιο του Γιώργου Τσιάρα με τον Π.Α.Ο.Κ. Η ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί τον Γιώργο Τσιάρα για την προσπάθεια που κατέβαλε και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Oι εξελίξεις "έτρεξαν" και ο Γιώργος Τσιάρας δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό του. Ο 27χρονος φόργουορντ αφού έλυσε τη συνεργασία του με τον Π.Α.Ο.Κ. θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νίμπουργκ...

Ο Τσιάρας συμφώνησε με τους Τσέχους λίγο μετά το διαζύγιό του με τον "Δικέφαλο" και  θα ενσωματωθεί αμέσως στη νέα του ομάδα, με στόχο να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. H Νίμπουργκ - είναι πρωταθλήτρια Τσεχίας - αγωνίζεται στο Eurocup και έχει μία νίκη και δύο ήττες στη φάση των "16". Προπονητής της είναι ο Ισραηλινός Μούλι Κατζούριν.

Διαβάστε ακόμη...