Υπέγραψε ο Μιλισάβλιεβιτς

Ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο με τον
Υπέγραψε ο Μιλισάβλιεβιτς
H σημερινή μέρα ήταν ασφαλώς αφιερωμένη συνέντευξη  τύπου της διοίκησης στης ΠΑΕ καθώς και στις 2 μεταγραφικές κινήσεις της.
Όμως δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι στη δεύτερη μέρα παρουσίας του στις προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο με τον σύλλογο ως το τέλος, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές. Έτσι, ο παίκτης θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Κυριακής (13/12) με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο κλειστό της Πυλαίας.

Βέβαια, είναι λογικό να μην είναι σε θέση να φορτσάρει άμεσα, αφού προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και δεν έχει μπει ακόμα στην φιλοσοφία και τα συστήματα της ομάδας. Πάντως, το ενθαρρυντικό για τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι ότι διαθέτει ένα χέρι εργασίας ακόμα.

Τα εισιτήρια με Ηλυσιακό

«Η ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου 2009, διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Ηλυσιακός που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 7μ.μ για την 7η αγωνιστική της Α1. Μετά από τρεις εβδομάδες ο Π.Α.Ο.Κ. επιστρέφει στο "Παλατάκι" για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και η παρουσία όλων των φιλάθλων της ομάδας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Ηλυσιακός θα διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. από τις 10π.μ μέχρι και τις 8μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι...

15€ για τα διαζώματα 108, 109, 110 και 111

10€ για όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου (εκτός των VIP)

Ισχύουν και παιδικά εισιτήρια (5€)».

 

Διαβάστε ακόμη...